streda 1. júna 2016

Na tohtoročnom marcovom Keynote predstavil Apple nové remienky k hodinkám Apple Watch a zároveň potvrdil skvelú cenu už od 299$ pre model 38 mm varianty s týmito remienkami. Nové remienky prinášajú nový nápaditý dizajn a sú určené pre obidva veľkosti hodiniek 38 a 42 mm.

apple watch remienky
Aj takéto remienky je možné mať na Apple Watch
 Apple v tomto prípade použil materiál nylon a siedmymi základnými farebnými prevedeniami poteší nejedného fanúšika Apple hodiniek. Výmena remienka je veľmi jednoduchá vďaka už osvedčenému patentu magnetického konektoru. Farebné prevedenia sa hodia k jednotlivým modelom hodiniek. Sú to variácie zlatá /červená, zlatá / kráľovská modrá, kráľovská modrá, rúžová, perlovo sivá, podmorská modrá a čierna. Remienky sú tkané z 500 nylonových vlákien do jedinečného farebného vzoru. Štyri vrstvy tkaniny sú prepletené pomocou monofilných vlascov a vzniká tak odolný remienok, príjemný na nosenie. Obvodom sú určené na zápästie 125 -195 mm.
hodinky apple

Apple sa drží minimalistického neprehnaného ale určite originálneho dizajnu. Samostatná cena remienka 49$ Pri Apple Watch ešte chvíľu ostaneme. Nové remienky nie sú jediným prekvapením. Zároveň predstavila spoločnosť Apple aj novú verziu operačného systému pre tieto chytré hodinky Apple Watch OS 2.2.

Okrem opráv a zlepšenia stability systému, prináša nová verzia aj pár noviniek.

Zásadnou zmenou je pripojenie viacerých hodiniek Apple Watch k iPhonu. Tato novinka tak dovolí mať pripojenú už aj očakávanú druhú generáciu Apple Watch2 zároveň s používaním predchádzajúcej verzie. Túto novinku určite ocenia hlavne vývojári aplikácii pre Apple Watch. Aplikácia Apple Mapy sú prepracovanejšie s možnosťou zobrazenia reštaurácii, kaviareň, kín a ďalších miest vo vašej blízkosti. Bohužiaľ pre Slovenskú Republiku táto funkcia nefunguje. K prechodu na nový systém Apple Watch OS 2 .2 musíte najprv aktualizovať iPhone na verziu iOS 9.3.
Foto: www.apple.com

v e-shopoch
od
(Zdroj: Heureka.sk)

Kategória

1 komentár:

  1. An on-line gambling website can be used to launder cash in a variety of|quite a lot of|a big selection of} ways. Two confederates can play at being adversaries in 카지노 a sport, for instance, with whatever cash emerges treated as legitimate gambling winnings. Internet gambling and sports activities betting are presently unlawful in the state. In response, House Representatives launched quantity of} bills in 2007 to melt federal Internet gambling legislation. Alternatively, the Skill Game Protection Act would make clear the Wire Act to exempt certain video games similar to poker and chess. Entrepreneurs would possibly be} US residents and wish to start a web-based gambling business that DOES NOT cater to the home market are welcome to contact Fast Offshore.

    OdpovedaťOdstrániť