streda 17. augusta 2016


Dock pre chytré hodinky

Trh s chytrými hodinkami sa nám rozrástol do veľkých rozmerov a to je šanca pre výrobcov príslušenstva pre chytré hodinky a náramky. Jedným z produktov, ktorý oceníte ak vlastníte chytré hodinky je dockovacia stanica alebo stojan pre inteligentné hodinky.

Na trhu sa objavilo pár modelov od kvalitných výrobcov pre chytré hodinky Apple Watch. Dizajnovo sú rôznorodé, ale všetky poslúžia veľmi dobre ak si chcete hodinky pri nabíjaní pohodlne zavesiť alebo položiť na stojan. Materiál sa líši, ale zväčša ide o tvrdý plast, hliník, nerezovú oceľ a dokonca aj o drevo. Každopádne každý z týchto produktov má či už lepším alebo horším spôsobom riešené umiestnenie káblu do stojana a stačí naozaj efektne zavesiť hodinky. Pri Apple Watch niektoré modely na ktoré sa položia hodinky horizontálne umožňujú zapnúť nočný režim pri nabíjaní. Pozrime si teda pár takýchto stojanov na chytré hodinky. Začneme prvou trojicou produktov pre inteligentné hodinky Apple Watch.

Spigen S350

Jednoduchý stojan s pevnou základnou plochou z kvalitného flexibilného materiálu TPU (elastický termoplastický polyuretán) od overeného výrobcu príslušenstva pre mobilné telefóny a hodinky. Určite ste už prišli do styku s jeho krytmi a ochrannými sklami alebo fóliami. Okrem krytov na mobily nájdete v jeho ponuke aj ochranné kryty na telo hodiniek. Tento stojan umožňuje nabíjanie hodiniek po zasunutí nabíjačky do okrúhleho prierezu s vedením kábla vzadu a hodinky sú v polohe kedy môžete využívať aj nočný režim. Stojan je navrhnutý tak aby priľnavosťou spodnej plochy bezproblémovo a bezpečne stál na každom povrchu a videli ste naň z maximálneho množstva pozorovacích uhlov.

Výhody:
  • Vysokopriľnavý povrch spodej strany vhodný na akýkoľvek povrch Jednoduchý minimalistický dizajn 
  • Kvalitné spracovanie 
  • Možnosť využívať na hodinkách aj nočný režim

Nevýhody:
  • Plast nepôsobí príliš luxusne ale pri čiernej verzii hodiniek to až tak nevadí
  • Jednoduchý stojan na chytré hodinky s minimalistickým dizajnom v kvalitnom spracovaní pre odloženie vašich hodiniek na konci dňa alebo nabíjanie od spoľahlivého overeného výrobcu.

Video:



Ak by vám takýto stojan nevyhoval výrobca Spigen má na trhu aj iné modely stojanov. O niečo minimalistickejší ale štýlovejší je aj Spigen S330 Apple Watch Stand.

Spigen S330

Už na prvý pohľad pôsobí tento stojan štýlovejšie aj keď nie až tak stabilne. Vyrobený je z TPU a hliníka a celkový dizajn je naozaj príjemný a mierne luxusný. Hodinky si jednoducho na stojan zavesíte so zapnutým remienkom a do kruhového výrezu zasuniete magenicku čať nabíjačky a otvorom na stojane vyvediete kábel. Minimalisticky riešený stojan ale veľmi moderný dizajn a kvalitné spracovanie mu dodávajú štýl.

Výhody:
  • Moderný štýlový dizajn
  • Kvalitné spracovanie aj použité materiály
  • Výborná viditeľnosť na hodinky

Nevýhody:
  • Stojan nie je až tak stabilný

Video:



Belkin Charge

Znova výrobok od výrobcu, ktorý je v sfére príslušenstva k mobilným zariadeniam dobre známi. Tento veľmi vydarený stojan je zároveň aj univerzálnym nabíjacím dockom pre hodinky Apple Watch a iPhone 5 a vyššie, ktorý používa Lightning konektor. Stabilný stojan, kvalitné luxusné prevedenie a originálny dizajn sú hlavnými prednosťami tohto produktu. Nielen pre komfortné uloženie vášho iPhonu a hodiniek na noc ale aj nabíjanie s minimálnym priestorom kdekoľvek na vašom stole alebo nočnom stolíku.

Výhody:
  • Luxusný moderný dizajn
  • Kvalitné spracovanie a použité materiály 
  • Univerzálnosť využitia, nielen ako stojan na odkladanie ale aj ako nabíjací dock pre dve zariadenia

Nevýhody:
  • Vyššia cena oproti klasickým stojanom ale adekvátna k univerzálnosti zariadenia
  • Možnosť použitia iba pre model iPhonu 5 a vyššie

Video:



Belkin je výrobca, ktorý spolupracuje so spoločnosťou Apple už nejakú dobu a jeho výrobky sú zárukou kvality. Tento nabíjací dock sa mu naozaj vydaril.

Predstavili sme vám v skratke tri produkty z veľkého množstva príslušenstva pre chytré hodinky, ktoré si môžete zakúpiť aj na našom trhu za dostupné ceny.
Kategória

0 komentárov