štvrtok 2. mája 2019


Tento rok to vyzerá na pekný prírastok firmy Xiaomi v oblasti chytrých náramkov. Konkrétne by sa malo jednať o chytrý náramok Xiaomi Mi Band 4, ktorý by mal byť vydaný každú chvíľu, len čo skončia bežiace certifikačné procesy. Vďaka jednému takému certifikačnému procesu z Taiwanskej certifikačnej firmy sú k dispozícii prvé snímky štvrtej generácie tohto náramku.

Chytrý náramok Xiaomi Mi Band 4 bude mať displej obdĺžnikového tvaru lemovaný hrubým rámom, najmä v hornej a spodnej časti displeja. Displej bude chrániť zaoblené sklo. Pod displejom bude kruhové tlačítko, čo je zmena oproti tretej generácii tohto náramku. Súčasťou náramku bude merač tepu srdca s vylepšeným senzorom. Zmenou oproti minulej generácii je nabíjanie a piny sú presunuté dole, čo znamená, že na nabíjanie nebude možné použiť nabíjačku z náramku Mi Band 3. Rovnako tomu bolo pri prechode z druhej na tretiu generáciu, kedy sa nabíjačka z Mi Band 2 nedala použiť na nabitie Mi Band 3. Nabíjací kábel bude mať na konci kolísku, v ktorej sa náramok bude nabíjať. Kapacita batérie bude zväčšená na 135 mAh čo spolu s nižšou spotrebou prispeje k dlhšej výdrži.
Náramok by mal podporovať Bluetooth 5.0 a pre čínsky trh bude mať zabudovaný NFC čip pre bezkontaktné platby.

Očakávaný termín vydania a predpokladaná cena

Nasadenie hodiniek do predaja sa očakáva niekedy v druhej polovici roka 2019, čo je už každú chvíľu. Očakávaná cenovka by sa mala udržať v rozmedzí 20-30 eur ako tomu bolo aj u predošlých modelov Mi Band.

Fotky pochádzajú z certifikačného centra na Taiwane.

 



Zdroj: gizmochina.com

Kategória

0 komentárov