piatok 10. júna 2016

chytre hodinky pre deti
Vlastníte chytré hodinky a vaše deti vám ich závidia? Chceli by ste deťom kúpiť detské hodinky, ktoré niečo dokážu? Vďaka firme Tencent z Číny je tu taká možnosť. Hodinky vyzerajú lákavo pre deti, ale neslúžia len pre potešenie detí. Sú aj veľmi užitočným pomocníkom pre rodičov. Dieťa s týmito hodinkami na ruke môžu rodičia kontaktovať rovnako ako keby malo telefón. Vďaka slotu na SIM kartu telefón dieťa nepotrebuje mať pri sebe.

Prevedenie a materiály

Aby sa hodinky páčili deťom, majú pestré detské farby s obrázkami na remienku. Remienky sú dvojfarebné v kombináciách žlto-modrá, žlto-ružova či žlto-zelená. Remienok je zospodu silikónový, vyrobený z kvalitného silikónu, je antialergický, akurát vhodný na detskú ruku. Rovnaký silikón sa nachádza aj na bokoch tela hodiniek. Zapínanie je dobre vymyslené a vďaka dvojitému zapínaniu. Hodinky sa dajú pomocou klipsne pripnúť na nohavice alebo batoh.
Po bokoch sa nachádzajú tlačítka, medzi nimi aj SOS tlačítko v prípade núdze, ktorého stlačením sa vytočí nastavené telefónne číslo (napríklad číslo mamy či otca). Jedno tlačítko slúži aj na púšťanie a vypínanie rádia. Na boku je aj niekoľko dierok pre zvuk z reproduktora.

Displej a výbava

Hodinky QQ majú 1,12 palcový OLED displej s rozlíšením 240x240 pixelov. QQ Watch obsahujú slot na SIM kartu a dieťa sa vďaka tomu priamo z hodiniek rýchlo dovolá rodičom alebo na iné preddefinované čísla. Hodinky Tencent QQ Watch obsahujú 3 megapixelový fotoaparát, krokomer, budík a 2G prijímač a GPS. Vďaka GPS má rodič prehľad, kde sa jeho dieťa nachádza a v prípade nutnosti ho vyzdvihne na presnom mieste. Zo softvéru je dobré spomenúť integráciu WeChat, pomocou ktorého si môže dieťa písať s kamarátmi či rodičmi alebo aplikáciu na predpoveď počasia. Hodinky sú vodeodolné a tiež prachuvzdorné, čo preukazuje certifikát IP65. Zvýšenú bezpečnosť zabezpečuje funkcia zakázania príjmu neznámych čísiel.

Kompatibilita a balenie

Hodinky sú kompatibilné s operačnými systémami iOS aj Android. Hodinky sú dostupné len v čínštine alebo angličtine.

Balenie hodiniek je tiež prispôsobené deťom a hodinky sú zabalené v plastovom vajíčku s priehľadnou vrchnou časťou.

QQ Watch sú hodinky s detským dizajnom, ktoré môžu byť nápomocné rodičom. Obsahujú bezpečné funkcie a aplikácie a sú vodeodolné. Cena nie je najnižšia, ale tieto hodinky vám vďaka sim karte zabezpečia spojenie s dieťaťom aj bez telefónu.

Hodinky QQ Watch majú tieto funkcie:
  • krokomer
  • telefonovanie
  • chatovanie
  • SOS tlačítko
  • fotoaparát


Výhody hodiniek QQ Watch:
  1. Detský dizajn
  2. Možnosť telefonovania
  3. Vodeodolnosť

Nevýhody hodiniek QQ Watch:
  1. Nie sú dostupné v slovenčine
  2. Cena
  3. Doba čakania pri objednávke z Číny

Video hodiniek QQ Watch
 


Špecifikácia hodiniek QQ Watch:
 Procesor  -------
 Pamäť  -------
 Operačný systém  -------
 Prenos dát  Bluetooth 4.0
 Rozmery  46x42 mm
 Váha  60 gramov
 Materiál  silikónový remienok a plastové telo
 Displej  rozlíšenie 240 x 240 px; 286 ppi
 Fotoaparát  obsahuje
 Kamera  obsahuje
 Mikrofón  obsahuje
 Reproduktor  obsahuje
 Vibračná signalizácia  neobsahuje
 Batéria  drž 3-5 dní; magnetické nabíjanie
 Senzory  GPS; WiFi; krokomer
 Cena  Od 85 USD


Foto: www.qqwatch.co

Kategória

0 komentárov