piatok 9. decembra 2016

Spoločnosť Pebble začala svoju púť vďaka fundraisingovej platforme Kickstarter v roku 2012. Od začiatku predali vyše 2 milióny hodiniek. Hodinky Pebble sa vyznačujú unikátnym, pre mnohých zvláštnym dizajnom. Keďže spoločnosti sa prestalo dariť a dostala sa do červených čísiel, majitelia sa ju rozhodli predať. Spoločnosť Pebble prestala s výrobou ďalších produktov a tí, ktorí poslali peniaze do najnovšej kampane na Kickstarter budú vrátené peniaze. Žiaľ záruka na všetky hodinky Pebble končí a majiteľom hodiniek Pebble nezostáva iné ako si prípadné opravy riešiť sám.

pebble
Spoločnosť Fitbit patrí medzi špičku v oblasti chytrých hodiniek a fitness trackerov. Produkty Fitbit sa dajú kúpiť v 54 tisíc obchodoch v 65 krajinách sveta. Medzi najznámejšie patria Fitbit Surge®, Fitbit Blaze™, Fitbit Charge 2™, Fitbit Charge HR™, Fitbit Alta™, Fitbit Charge™, Fitbit Flex 2™, Fitbit Flex® a Fitbit One®.

Práve na Mikuláša 6.12.2016 dokončili transakciu kúpi spoločnosti Pebble, ktorá viac neexistuje. Fitbit ani Pebble neuverejnili presnú sumu transakcie, ale hovorí sa o sume menšej ako 40 miliónov dolárov. Pritom, keď bola spoločnosť Pebble na vrchole, mali ponuku na predaj za oveľa vyššiu sumu. Veríme, že vďaka tejto akvizícii sa dočkáme niekoľkých zaujímavých kúskov chytrých hodiniek a náramkov.

Zdroj:
Kategória

0 komentárov