pondelok 1. decembra 2014

Foto: www.pavlok.com
Čoskoro by sa mal na trh dostať chytrý náramok, ktorý užívateľov pomocou elektrických šokov dokáže zbaviť rôznych závislostí. Náramok jednoducho nasadíte na zápästie, pomocou Bluetooth 4.0 LE zosynchronizujete so smartfónom a nastavíte si ciele, ktoré chcete dosiahnuť. Pomocou zdraviu neškodných elektrických šokov budú užívatelia motivovaní držať sa stanovených cieľov
Náramok Pavlov vás dokáže zbaviť surfovania na nežiadúcich stránkach, intenzívneho surfovania na internete a elektrošoky v kombinácii so zvukom a vibráciami vás na rozdiel od budíku zaručene zobudia ráno do práce či školy. Taktiež sa dajú nastaviť GPS súradnice obchodov či fastfoodov a v prípade ich návštevy obdržíte zopár nepríjemných elektrošokov. Mnoho ľudí si hryzie nechty a náramok Pavlok vraj dokáže zbaviť aj tohto zlozvyku.

Prvý týždeň používania náramku nebude veľmi príjemný, ale postupne sa mozog nastaví na vyhýbanie sa nežiadúcim zvykom, ktorých sa vďaka tomu zbavíte navždy. Výrobca deklaruje, že náramok Pavlok zbaví závislostí do 30 dní používania. 

Niektoré z možností náramku Pavlok:
  • elektrošok keď smskujete s ex-frajerom
  • pripomenie, keď treba užiť lieky
  • pri vstupe do McDonalds pípne alebo vyšle elektrošok
  • pripomenie, keď treba ísť do posilňovne
  • pripomenie, keď sa treba vystrieť pri dlhom sedení

Náramok Pavlok je ešte vo vývoji a mal by byť dostupný v apríli 2015. Cena by mala byť 199 USD.

Kategória

0 komentárov