pondelok 19. júna 2017


Trh s inteligentnými hodinkami a náramkami sa čoraz viac rozrastá . Výrobcovia si konkurujú nielen čo do počtu funkcii, ktorými tieto inteligentné hodinky a náramky disponujú, ale viac sa upriamujú na dizajn. Na trh sa tak dostávajú nositeľné technológie, ktoré sú zároveň aj peknými módnymi doplnkami. Jedným z nich je aj inteligentný náramok Misfit Ray. Misfit nie sú nováčikom s chytrými náramkami. Ich prvý náramok Misfit Shine sa objavil už pred pár rokmi. Nasledoval Misfit Shine 2 a Flash. Dizajn náramku Ray je však úplne odlišný od predošlých modelov. O to viac zaujme čistými líniami a svojím originálnym módnym vzhľadom.

Konštrukcia

Konštrukčné vsadil výrobca na jednoduchosť. Minimalistický dutý valček z eloxovaného hliníka s jedinou svetelnou diódou, ktorý môžete nosiť ako náramok s remienkom, alebo ako prívesok na retiazke. Valček s priemerom 12 mm o dĺžke 38 mm a vážiaci 8 gramov v prevedení čierny carbon alebo ružová zlatá v sebe ukrýva dve vymeniteľné batérie. Týmto odpadá nabíjanie.

Ovládanie a sledovanie aktivity

Ovláda sa poklepaním po tele valca, spôsobom podobným ako pri náramku Fitbit Flex. Odlišnými farbami svetelnej signalizácie vás tak upozorňuje na údaje monitorovania. Sleduje vašu aktivitu, vrátane krokov, prejdenej vzdialenosti a spálených kalórii. Monitoruje dĺžku a kvalitu vášho spánku. Nechýba alarm. Je odolný voči vode a to do hĺbky až 50 metrov. Pripojenie pomocou Bluetooth je kompatibilné so zariadeniami Android 4.3 a vyšším a iOS 7 a vyšším. Aplikáciu Misfit si môžete stiahnuť v Google Play a App Store. Na displeji mobilu si tak prehľadne skontrolujete všetky monitorované údaje. Môžete ovládať svoju hudbu na mobile a urobiť si selfie. Vibráciami vás upozorní na prichádzajúce hovory a správy.

Náramok sa predáva v dvoch verziách, verzia šport s gumeným remienkom a verzia s koženým remienkom. Cena náramku Misfit Ray začína od 99$.

Vzhľad

Náramok sa vďaka svojmu dizajnovému vzhľadu môže zaradiť do kategórie módnych unisex fitness náramkov. Navonok sa tváriaci módny minimalistický šperk, vo vnútri zariadenie monitorujúce vašu aktivitu. Misfit Ray je viac, ako len obyčajný chytrý náramok. Je štýlovým evolučným fitness doplnkom sledovania aktivity. Decentne vás upozorní na čo má a popri tom doplní a skrášli váš outfit


Výhody náramku Misfit RAY:
  1. vymeniteľné batérie so životnosťou 6 mesiacov
  2. vodotesnosť do 50metrov
  3. telo z eloxovaného hliníka
  4. 8 mm decentne ukryté spony pre výmenu rôznych remienkov
  5. možnosť nosiť ako prívesok na retiazke
  6. viacfarebná signalizácia
  7. akcelerometer
  8. vibrácie upozorňujúce aj na nečinnosť

Nevýhody náramku Misfit RAY:
  1. pre detailné údaje o monitorovaní je potrebné nahliadnuť do mobilu


Promo video

Kúpite na misfit.com

0 komentárov