piatok 29. júla 2016


Ak ste aj vy prepadli fenoménu Pokémon a vďaka aplikácii v mobile chytáte svojich Pokémonov, k dokonalému zážitku vám ešte niečo chýba. Správny lovec Pokémonov musí mať aj náramok Pokémon GO PLUS! Absolútne najrýchlejšie rastúci fenomén, vďaka aplikácií Pokémon GO od vývojárskej spoločnosti Niantic zachvátil celý svet. 

Užívatelia chodia s mobilmi v ruke a vyhľadávajú malé japonské bojové príšerky, miesta kde sú ukryté špeciálne body, ako pokeball alebo vajíčka pre zrod nových Pokémonov, prípadne iné bonusové predmety. Aby ste však nemuseli sústavne hľadieť do svojich zariadení, ako správny lovec Pokémonov musíte mať náramok Pokémon GO Plus. Jediné originálne príslušenstvo v náramku, ktorý sa pripája pomocou Bluetooth k vášmu mobilnému telefónu, kde máte nainštalovanú aplikáciu Pokémon GO.

Ide o chytrý 13 g vážiaci náramok, ktorý je dielom priamo od spoločnosti NINTENDO a sa skladá z remienku a klipu. V tom je zabudovaný prijímač Bluetooth a batéria. Jediné tlačidlo má na starosti hádzanie pokeballov pri objavení Pokémona. Upozornenie na blízkosť príšerky zacítite vibráciami a svetelným signálom priamo na náramku. Ak úspešne hodíte svoj pokeball a chytíte pokémona, náramok vás upozorní svetelnou diódou a zavibrovaním.

Aj keď náramok nemá žiadne iné funkcie, svoj účel spĺňa a hlavne vám šetrí batériu mobilu. Odpadá vám tak stále zapnutý mobil pri chôdzi a jeho rozsvietený displej. Náramok môžete nosiť na ruke alebo ako klip pripnutý na šatách.

Náramok je kompatibilný so zariadeniami s operačným systémom Android 4. 4 a vyšším a iOS 8 a vyšším. Po stiahnutí hry Pokémon Go z Google Play alebo App Store stačí pripojenie pomocou Bluetooth. Prvá várka je vo farebnom prevedení pokémonovských farieb a to biela, modrá a červená, ale ohlásené sú aj iné farebné edície. Predaj by mal byť zahájený o pár dní a už dnes si môžete svoj vlastný chytrý náramok POKEMON GO PLUS predobjednať v cene asi 44 €.




Výhody náramku Pokémon Go Plus:
  1. Pokémonovský dizajn
  2. Váha
  3. Chytenie pokémona stlačením jedného tlačidla

Nevýhody náramku Pokémon Go Plus:
  1. Cena
  2. Žiadne iné funkcie

    Kategória

    0 komentárov