piatok 25. novembra 2016


Huawei Watch Jewel & Elegant (dámska jazda)

Výrobcovia chytrých hodiniek prekročili ďalší míľnik. Vo výrobe sa už okrem hodiniek nabitým funkciami zameriavajú čoraz častejšie na dizajn. Časy keď prvé smart hodinky boli z plastu a disponovali pár funkciami sú preč. Dnes dostanete okrem skvelých funkcii aj úžasný dizajn, ktorý je na nepoznanie od klasických luxusných hodiniek. Apple so svojimi limitovanými edíciami Apple Watch ukázal, že hodinky nemusia byť len gadget k smartfónu, ale aj kus pekného kvalitného doplnku.
Na výstave CES v Las Vegas predstavil výrobca Huawei novú edíciu Huawei Watch Jewel a Huawei Watch Elegant, ktoré vzbudili okamžitý záujem. Tieto hodinky sú určené pre nežnejšiu časť užívateľov. Na ich dizajne spolupracoval Huawei so spoločnosťou Swarovski. Meno tejto spoločnosti je prinajmenšom známe každej žene.
Pozrime sa bližšie na tieto dizajnové skvosty.


Huawei Watch Elegant

Prvý model je zasadený do krásneho nerezového za studena lisovaného oceľového púzdra a luneta je jemne gravírovaná okolo celého ciferníka. Hodinkám dodáva eleganciu vždy jeden z talianskych kožených remienkov v perleťovej bielej alebo zafírovo modrej farbe.
Na prvý pohľad ide o naozaj krásny model, ktoré si ľahko zmýlite s klasickým kvalitnými hodinkami. Vo vnútri sa ukrýva zariadenia pracujúce pod Google Android Wear nabité funkciami určené pre užívateľov operačného systému Android, ako aj pre užívateľov iOS. 

Ciferníky si môžete meniť podľa vkusu a tie sú prispôsobené práve ženám. Ide aj o zopár jemnejších ciferníkov s motívmi kvetov a kryštálov. Aj farebne sú vkusne orientované skôr do jemnejších pastelových farieb. Exclusivne sú v rámci tejto edície určené prioritne dámam.

Huawei Watch Jewel
 
Druhý model Huawei Watch Jewel je ešte o level vyššie. Luneta je posiata 68 zirkónmi od Swarovski, každý s veľkosťou 1,5 mm. Model má telo vyrobené z nerezovej ocele kovanej za studena a pozlátené ružovým zlatom Tieto chytré hodinky sú naozaj krásnym dizajnovým počinom spoločnosti Huawei. Už na prvý pohľad z nich dýcha kus luxusu. Samozrejmosťou je kvalitný remienok z kože. 

Obidva modely sú naozaj dizajnovo vydarenými luxusnými hodinkami určenými pre ženskú časť užívateľov. Vzhľadom k výraznejšiemu rámu sú o poznanie väčšie, konkrétne 44 × 44 mm oproti 42 × 42 mm, hrúbka však ostáva rovnaká. Nechýba zafírové sklo a odolnosť voči vode. Samozrejmosťou je snímač srdcového tepu na zadnej strane hodiniek, gyroskop, akcelerometer, barometer a bezdrôtový stream hudby do Bluetooth slúchadiel nezávisle na smartphonu. 







    Špecifikácia hodiniek Huawei Watch:

     Procesor  Qualcomm APQ8026 1.2 GHz
     Pamäť  512 MB RAM; 4GB ROM; pamäťové karty: nie
     Operačný systém  Android Wear
     Prenos dát  Bluetooth® 4.1
     Rozmery  vonk. ∅ tela 44 mm, hrúbka 11,3 mm
     Váha  61 gramov
     Materiál  telo z nerezovej ocele 316L a remienok kožený vymeniteľný (18 mm), zafírové sklo
     Displej  dotykový, okrúhly AMOLED
     Uhlopriečka  1,4 palca (35,6 mm)
     Rozlíšenie  400 x 400 pixelov, hustota 286 ppi 
     Fotoaparát  neobsahujú
     Kamera  neobsahujú
     Mikrofón  obsahujú
     Reproduktor  neobsahujú
     Vibračné  obsahujú
     Batéria  Li-Ion 300 mAh; výdrž do dvoch dní; nabíjanie 1 hod.15 min.
     Nabíjanie  magnetická kolíska na USB
     Senzory  srdečného tepu, barometer, gyroskop + akcelerometer
     Cena  model Elegant 499€, model Jewel 599€

    Foto: Huawei
    Kategória

    0 komentárov