streda 9. novembra 2016


Chytré hodinky pre deti KidsWatch S2 sú vhodné pre deti od 3 do 10 rokov a ocenia ich nielen deti, ale najmä rodičia. Tieto hodinky neslúžia len na zábavu a ukazovanie času, ale vďaka slotu na microSIM kartu aj na telefonovanie. Vďaka tomu budú rodičia v rýchlom spojení so svojimi deťmi.

Hodinky KidsWatch S2 majú rozkošný detský dizajn a na výber je z dvoch farieb: modrej a ružovej. Na výber budú mať ako chlapci, tak aj dievčatá. Materiál tela hodiniek je plast, vďaka čomu sú hodinky ľahučké, čo je vhodné pre malú detskú ruku. Remienok je vyrobený z mäkkého silikónu. OLED displej má uhlopriečku 0,66" (17 mm). Rozmery hodiniek sú 60x46x27 mm a vážia len 32g. Batéria má kapacitu 350 mAh a vydrží približne 48 hodín.
Hodinky majú 4 tlačítka, jedno na rýchle vytočenie čísla mamy, druhé na rýchle vytočenie čísla otca. Ďalšie dve tlačítka slúžia na vypnutie/zapnutie a SOS tlačidlo, ktoré dieťa môže stlačiť v nebezpečnej situácii. Vo vrchnej časti hodiniek je reproduktor dostatočne hlasný, aby bol hovor možný aj na rušnej školskej chodbe a v dolnej časti je mikrofón dostatočne citlivý na vzdialenosť pol metra.

Na hodinkách sa dá vďaka zabudovanému GPS nastaviť takzvaná bezpečná zóna a pokiaľ ju dieťa opustí, rodič bude na to upozornení. Ak si na smartfón nainštalujete aplikáciu Vonino Family Tracker ( pre operačné systémy OS Android aj iOS), budete vedieť, kde sa vaše dieťa práve nachádza.
Hodinky sa dajú kúpiť v pobočkách mobilného operátora SWAN a stoja 69,99€.

Foto: /www.vonino.eu
Kategória

0 komentárov