streda 9. novembra 2016



Spoločnosť Acer známa výrobou počítačov, notebookov a periférii k PC priniesla na trh svoj chytrý náramok pod označením Acer Liquid Leap+. Dizajn náramku je jednoduchý s nádychom určitej elegancie. Nie je síce až tak výnimočný a originálny, pretože podobné dizajnové kúsky už na trhu pár výrobcov uviedlo. Stále však môžeme celkový dojem z dizajnu hodnotiť veľmi kladne. Gumový remienok s jemnou textúrou ponúka výrobca v troch farbách, čiernej, rúžovej a módnej zelenej. Dotykový OLED displej je vyberateľný z remienka, čo je výhodou ak si chcete zmeniť farebné prevedenie. Celkovo pôsobí tento chytrý náramok , vďaka čistým líniám a displeju, ktorý zapadá do konečného dizajnu moderne a elegantne.

Spracovanie je kvalitné. Oceľové puzdro v ktorom je zasadený OLED displej dosadá pevne do remienka. Možno častým vyberaním pri zmene remienka nastane určitá vôľa, ale vďaka použitej flexibilnej gume by nemal nastať problém s vypadávaním ani po dlhej dobe. Acer Liquid Leap+ je vodotesný, preto mu pot, voda pri umývaní a dážď neuškodí. Čo sa týka používania v bazéne pri plávaní, to už výrobca neodporúča. Na ruke však náramok sedí veľmi dobre. Vďaka vrúbkovanej spodnej časti poskytuje pokožke priedušnosť a nelepí sa tak na ruke.

Konektivita tohto chytrého náramku je zabezpečená pomocou Bluetooth. Takže pripojenie k smartfónu je bezproblémové. Najprv si stiahnete aplikáciu Leap Manager z App Store. Pre tých, ktorý používajú Android je samozrejme táto aplikácia v Google Play. Po nasledovnom spárovaní s mobilným zariadením a nastavení svojich osobných cieľov, už náramok zobrazuje požadované údaje.

Funkcie sú dostačujúce. Ak to môžeme porovnať s inými chytrými náramkami, nechýba tomuto modelu čo do funkcií nič. Zobrazí počet krokov, prejdenú vzdialenosť, spálené kalórie, dobu aktívneho pohybu aj dĺžku spánku. Čo poteší je ovládanie hudby v mobile a posunutie na ďalšiu skladbu. Pri behu túto funkciu využívam a preto ju oceňujem v tomto zariadení. Poklepaním na displej zariadenie prebudíte, pretože nedisponuje žiadnym hardverovým tlačidlom. Reakcie sú rýchle a nestalo sa, aby displej nezareagoval.

Notifikácie si vyberiete v aplikácií v mobilnom zariadení. Zapnúť si môžete upozornenia na prichádzajúce hovory, SMS správy, Gmail a WhatsApp, Facebook, Messenger a Twitter. Po jemnom zavibrovaní vám displej zobrazí udalosť, dokonca aj pár prvých slov v správe. Vzhľadom na veľkosť displeja sa viac, ani očakávať nedá.

Batéria

Na nabíjanie sa používa nabíjacia kolíska s pinmi. Tie sú aj na zadnej časti náramku. S výdržou na jedno nabitie, by mal náramok dosiahnuť hranicu 4 dní. Ak však budete displej neustále kontrolovať a notifikácie správ vám chodiť veľmi často, vydrž pôjde smerom dole.

Náramok Acer Liquid Leap + meria:
  • Dĺžku spánku
  • Počet krokov
  • Prejdenú vzdialenosť
  • Spálené kalórie
  • Dobu aktívneho pohybu


Výhody náramku Acer Liquid Leap +:
  1. Moderný dizajn
  2. Kvalitné spracovanie
  3. Bezproblémové notifikácie

Nevýhody náramku Acer Liquid Leap +:
  1. Chýbajúca originalita, čím by sa tento náramok odlíšil
  2. Slabšia výdrž batérie



Špecifikácia náramku Acer Liquid Leap +

 Procesor  2-bit ARM® Cortex™ M0 CPU
 Pamäť  RAM16 KB RAM + 256kB flash
 Operačný systém  -------
 Prenos dát  Bluetooth 4.0
 Rozmery  šírka remienku 23,36 mm; hrúbka 13,46 cm
 Váha  20g
 Materiál  plastové telo a silikónový náramok
 Displej  dotykový OLED; 2,4 cm (0.9"); rozlíšenie 128 x 32px
 Fotoaparát  neobsahuje
 Kamera  neobsahuje
 Mikrofón  neobsahuje
 Reproduktor  neobsahuje
 Vibračná signalizácia  obsahuje
 Batéria  drž 120 - 240 hodín
 Nabíjanie  mini-USB kábel
 Senzory  G-Sensor
 Cena  Od 60 Eur


Foto: www.acer.com
Kategória

0 komentárov